July 3, 2010


Αυτή την εβδομάδα προβάλλουμε ένα old time classic film noir και μια χαρακτηριστικά ξεκαρδιστική κωμωδία των Monty Python.





Τετάρτη 7 Ιουλίου: Monty Python And the Holy Grail

Η εκπληκτική, ευφυέστατη ομάδα των Monty Python στο Holy Grail αναλαμβάνει να κατακρεουργήσει τον θρύλο του Βασιλιά Αρθούρου στην αναζήτησή του για το Άγιο Δισκοπότηρο.Τον ακολουθούν
ο σερ Γκάλαχαντ ο αγνός, ο σερ Λάνσελοτ ο γενναίος, ο σερ Μπέντεβιρ ο σιωπηλός και ο σερ Ρόμπιν ο όχι και τόσο γενναίος όσο ο σερ Λάνσελοτ! Από τους τίτλους αρχής ως και το αναπάντεχο, μοναδικό φινάλε της, η ταινία εγγυάται με τα σπαρταριστά της επεισοδια πως θα ξεκαρδιστείτε στα γέλια!

Παρασκευή 9 Ιουλίου: The Big Sleep


Ο Μάρλοου, προσλαμβάνεται για να διαλευκάνει την υπόθεση εκβιασμού της Κάρμεν. Στην αναζήτηση της αλήθειας, θα γνωρίσει την διαφθορά και την παρακμή του Λ.Α., θα προσπαθήσει να ξεδιαλύνει έναν κυκεώνα δολοφονιών, δωροδοκιών, εξαφανίσεων, θα γνωρίσει την Βίβιαν Στέρνγουντ. Μαζί θα φτάσουν στην πιο σκοτεινή άκρη του μυστηρίου, αλλά θα ζήσουν κι έναν σκληρό όσο και παθιασμένο έρωτα.

Οι προβολές είναι θερινές και γίνονται στις 21.00 στο γηπεδάκι πίσω από το κυλικείο της Ιατρικής Σχολής. Σε περίπτωση κακοκαιρίας γίνονται στο αμφιθέατρο της Παθ.Αν.
Μικράς Ασίας 75 Γουδή

Το μπλογκ μας: http://cinekofi.blogspot.com/

1 comment:

Vouts said...

Παιδιά πολύ ωραία φάση ήταν με τον Μπόγκι!
Μπράβο,να το ξανακάνετε!
Δημήτρης