July 2, 2009

"Γυμνό Γεύμα", Παρασκευή 3/7

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου, στις 21:00 παίζουμε το Γυμνό Γεύμα (Naked Lunch). Μη σας τρομάζει ο τίτλος!
Ο ιδιοφυής σκηνοθέτης Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ διασκευάζει το κλασικό σουρεαλιστικ μυθιστόρημα του Γουιλιαμ Μπάροουζ, όπου ένας συγγραφέας φοβισμένος με το ίδιο του το ταλέντο, απελευθερώνεται όταν μυστηριώδεις δυνάμεις τον στέλνουν σ’ έναν αλλόκοτο και παρανοϊκό κόσμο. Αυτός ο ιδιαίτερος κόσμος κατοικείται από κατασκόπους, πρεζάκια, μάγισσες και τέρατα που αλλάζουν μορφές.
Μια ταινία που αποκαλύπτει με διασκεδαστικό τρόπο όλα αυτά που κρύβονται μέσα μας και δεν τολμάμε να δούμε… 
Τρέιλερ εδώ

2 comments:

η μεγαλη γιορτή της δημοπρασίας said...

χαίρετε! κάπου πήρε το μάτι μου ότι έχετε δείξει την ταινία 'παρακαλώ γυναίκες μην κλαίτε' του Τσιώλη. Επειδή την ψάχνω καιρό, μπορείτε να την ανεβάσετε κάπου? (ή αν ξέρετε αν υπάρχει σε dvd-γενικά έχω ψάξει, ίσως όχι στα πιο ενημερωμένα dvdαδικα).

Anonymous said...

Κατα τη διάρκεια της προβολής θα διανέμεται και δωρεάν υγροποιημένη μορφίνη και σύριγγες-μινιόν για την απευθείας μετάγγιση στος πέος και βαριά αλκοολούχα αναμεμειγμένα με αντικαταθλιπτικά σε χάρτινη συσκευασία, από τύπους με μακρυές μπεζ καπαρντίνες και γυαλιά ηλίου, που να παραπέμπουν σε νεο-υορκέζικο ρετρόδραμα του '67 με υπόκρουση Bob Dylan και κραυγές από μανιακούς σχιζοφρενείς που ουρλιάζουν (παραπομπή στο Howl, του Γκίνσμπεργκ) στο μπιντέ του υπερπολυτελούς δωματίου στο Μπρονξ, του οποίου μόλις ξέρασαν τα πατώματα και έχεσαν τις παπλωματοθήκες, όλα στο όνομα της γαμημένης κοινωνίας και της ηθικής βδελγμίας, κατάλοιπο εμπειριών ατελείωτων νυχτών μπροστά σε θερινά σινεμά με μοναδική συντροφιά πασατέμπο, και μια κούφιαν απαλάμη??? Εεεεεε..???

Ναι Λαζόπουλε, εσένα καρτερούν οι ασπάλαθοι, και Ναι ξεγυμνωμένη μου συνείδηση, για σένα αλαλάζουν τα Τάρταρα!
Πάμε ρε Μπιτ Τζενερέησιον !
Παπαδόπουλε είσαι πούστης και πρεζάκιας!
Και ναί! Και γω τον παιζω μπροστά στον υπολογιστή με φωτογραφίες από τις φίλες μου στο facebook !
Πες μου ότι μετά την προβολή θα άκολουθήσει επίσης δωρεάν πίπα από κάποια ατσούμπαλη πρωτοετή γιατρίνα με πλατύ κεφάλι για να ακουμπάω τη μπύρα μου..
Και που σαι.. αυτά είναι μόνο η αρχή !
Moloch ! Moloch ! Moloch !!!